כיכר השבת

מתכון לפסטה פטוצ'יני ברוטב פטריות יער וערמונים

הפסטה שלכם מקבלת טעם חדש: עורכת מדור 'אוכל' של 'כיכר השבת' השפית מורן פינטו, עם מתכון מיוחד לפסטה פטוצ'יני לצד רוטב פטריות יער וערמונים. טעם שלא תשכחו (אוכל, מתכון)

| 6 | כיכר השבת |
מתכון לפסטה פטוצ'יני ברוטב פטריות יער וערמונים
(צילום: shutterstock)

המצרכים לפטוצ'יני ברוטב פטריות יער וערמונים

  • 1 חב' פסטה מסוג פטוצ׳יני
  • 4 פטריות יער גדולות
  • 1 שקית ערמונים בוואקום
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 100 גר׳ חמאה
  • מלח
  • פלפל לבן
  • קורט אגוז מוסקט
  • 2 ענפי תימין טרי

אופן ההכנה של פטוצ'יני ברוטב פטריות יער וערמונים

  • מבשלים את הפטוצ'יני עפ"י הוראות היצרן ומסננים
  • פורסים את הפטריות
  • וחוצים את הערמונים
  • במחבת רחבה ממיסים את החמאה
  • ושמים את הפיטריות עם הערמונים מקפיצים קלות ומתבלים
  • מוסיפים את השמנת ומבשלים יחד
  • מכניסים את הפטוציני למחבת ומערבבים יחד הכל
  • מפזרים מעל את העלים של התימין
  • מגישים חם עם גבינת פרמז׳ן מגורדת

6 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
4
הערמונים נותנים טעם מושלם.
3
מנסה...
2
יצא מעולה! אפילו הילדים התלהבו!!!!! תודה למורן המקוכשרת!

הצגת כל התגובות

1
אפשר לשים פטריות מקופסת שימורים??
פסטות