סועדים10
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
מצרכים לסלט
- מלפפון 7 יחידות
- גבעולי בצל ירוק 4 יחידות
- שמיר קצוץ 1 כף
- בצל סגול 1 יחידות
- צנוניות 5 יחידות
- שמן זית 3 כף
- קרוטונים (לפני ההגשה) 200 גרם
מצרכים לרוטב
- מיונז 1 כוס
- מים 0.5 כוס
- שיני שום כתוש 2 יחידות
- סוכר 1 כף
- מלח 0.5 כפית
- קורט פלפל שחור 1 יחידות
אופן ההכנה
- חתכו את המלפפון לקוביות, חתכו את גבעולי הבצל ירוק לטבעות, חתכו את הבצל הסגול לקוביות קטנטנות, חתכו את הצנוניות לחצאי עיגולים דקים, ערבבו את מרכיבי הסלט למעט השמיר, שפכו מעל את השמן זית, לשמירת טריות. ערבבו את הרוטב. לפני ההגשה ערבבו את הרוטב עם הסלט, פזרו מעל שמיר וקרוטונים. בתאבון!