סועדים15
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי
מצרכים לטיגון
- קמח מצה 1 כוס
- קורט פלפל שחור 1 יחידות
- מלח 0.5 כפית
- כמון 0.5 כפית
- אבקת שום 1 כפית
- פפריקה מתוקה 1 כפית
- ביצים 2 יחידות
מצרכים לרוטב
- רוטב סויה 0.5 כוס
- דבש 2 כף
- מלח 0.5 כפית
- קורט פלפל שחור 1 יחידות
- חרדל 0.25 כפית
- מיץ לימון 1 כפית
- שום כתוש 1 כפית
- מים 0.5 כוס
מנה
- חב' שניצל עוף 500 גרם
הוראות הכנה
- דפקו את השניצלים דק- דק ונקו מהעור.
- ערבבו את המרכיבים היבשים של השניצל בצלחת. בצלחת נוספת פתחו את הביצים.
- טבלו כל שניצל בצלחת הקמח ולאחר מכן בביצה, טגנו את השניצל במחבת עם שמן מחומם או במכשיר גריל. בעת הטיגון הקפידו על טיגון אחיד והפיכת השניצלים לאחר קבלת מראה מטוגן.
- לאחר שכל השניצלים מטוגנים, ערבבו את מרכיבי הרוטב. טבלו כל שניצל היטב ברוטב. את שאר הרוטב שפכו על השניצלים ואפו למשך 15 דקות בתנור או בשלו שוב את השניצלים עם הרוטב במכשיר הגריל.
בתאבון!!