כיכר השבת

ספגטי איטלקי: כך עושים זאת נכון

מתכון לספגטי איטלקי: הוא אחד המאכלים האהובים בישראל, אבל מקורו בכלל באיטליה. ספגטי, הפסטה האיטלקית הארוכה, טעימה יותר כשהיא טרייה אבל גם היבשה טעימה להפליא. מתכון (אוכל)

| 8 | כיכר השבת |
מתכון לספגטי איטלקי
מתכון לספגטי איטלקי (צילום: shutterstock)

מתכון לספגטי איטלקי: הוא אחד המאכלים האהובים בישראל, אבל מקורו בכלל באיטליה. ספגטי, הפסטה האיטלקית הארוכה, טעימה יותר כשהיא טרייה אבל גם היבשה טעימה להפליא.

החומרים להכנת ספגטי איטלקי

חבילת ספגטי
4 שיני שום כתושות
3 כפות שמן
10 עלי בזיליקום טרי
מלח
פלפל שחור
4 כפות רסק עגבניות
1/2 כוס מים

אופן הכנת ספגטי איטלקי:

מבשלים עד מידת אל דנטה את הספגטי ומסננים ממים.

במחבת מחממים שמן ומטגנים בו קלות את השום ומיד מוסיפים את הרסק עגבניות, מערבבים יחד ומתבלים. מוסיפים את המים ומבשלים 3 דק׳ עד קבלת רוטב סמיך.

קוצצים את עלי הבזיליקום ומוסיפים למחבת.

מעבירים את הספגטי למחבת ומערבבים יחד עם הרוטב.

מגישים חם עם פרמזן מגורד מלמעלה.

Mpinto166@gmail.com

תוכן שאסור לפספס
8 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
5
תקנו מגורד של גד
יודעת
כמי שבא מבית איטלקי, לא חובה עם גבינת פרמזן, לא כולם מתחברים לטעם.
מאיטליה באהבה
4
זה מושלם כנסו לארוץ שלי ותרהו מלאא מתכוםם
מיכל יעקובוב
3
מה זה פרמזן ??
מישהי
שונה, ושוב אפשר גם בלי הפרמזן.
מאיטליה באהבה

הצגת כל התגובות

2
הספגטי נראה טעים אני בעזרת ה'יכין את זה אבל מזה פרמזן ובזיליקום בקיצור תעו מתכונים קלים וגם של עוגות ועוגיות שאם פתאום קורה שלא מספיקים לכין עוגה שיהיה משהו קל טוב אז שיהיה לכם בהצלחה רבה ותמשיכו לעות דברים מענינים.
רבקה
1
לא שווה.
צהובה
אולי גם יעניין אותך
פסטות