מנגו לאסי. כי ההודים יודעים להוציא את כל הטוב מהמגו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 2 כוסות של יוגורט טבעי לא ממותק (לפרווה: יוגורט על בסיס סויה)
- 1 כוס חלב (לפרווה: חלב סויה)
- 3 כוסות קוביות מנגו טרי או קפוא
- 1 כפית זרעי הל
- 1-3 כוסות קוביות קרח
- 2 כפות סוכר
אופן הכנת מנגו לאסי:
רגע לפני: רוצו לשוק ותדאגו למנגו טרי - עכשיו זה בדיוק העונה ותכינו את ה משקה המרענן הזה שההודים יודעים להכין כל כך טוב. מתכון למנגו לאסי על בסיס יוגורט ששווה לפנק איתו את המשפחה או החברים.
• מעבדים את כל המרכיבים במיקסר על עוצמה גבוהה, במשך 2-3 דקות, עד לקבלת תערובת חלקה עם מעט קצף.
למבוגרים בלבד: אפשר לשדרג את הלאסי באמצעות הוספת 1/4 כוס וודקה או רום למיקסר
• יוצקים לכוסות גבוהים, ניתן לקשט בפיסטוק קצוץ גס ועלי מנטה, ומגישים מיד.