![פרוסות בננה מטוגנות בציפוי סוכר וקינמון](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2022/01/09/d2dc3b70-fd7a-11ee-a6b5-455cde7820df__h667_w1000.jpg)
![פרוסות בננה מטוגנות בציפוי סוכר וקינמון](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2022/01/09/d2dc3b70-fd7a-11ee-a6b5-455cde7820df__h667_w1000.jpg)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 בננות בשלות מאוד
- 2 כפות סוכר
- 1 כפית קינמון
- 1/4 כפית אגוז מוסקט (לא חובה)
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. פורסים את הבננות לעיגולים דקים בעובי של כ-0.5 ס"מ.
2. מערבבים בקערה קטנה את הסוכר, הקינמון ואגוז המוסקט (אם רוצים).
3. משמנים קלות מחבת גדולה, רצוי מחבת עם ציפוי נון-סטיק, ומחממים אותה על אש בינונית.
4. מסדרים במחבת את פרוסות הבננה ומפזרים עליהם מחצית מתערובת הסוכר והקינמון. מטגנים במשך 2-3 דקות, הופכים את פרוסות הבננה, מפזרים מעל את המחצית הנותרת של תערובת הציפוי ומטגנים במשך 2-3 דקות, עד שהבננות מקבלו גוון שחום-יפה ונעשות רכות, חמות ומקורמלות. מגישים מיד.