זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 250 גרם ביסקוויטים, מפוררים
- 8-10 קוביות שוקולד מריר
- 50 גרם חמאה
- 125 מ"ל חלב
- 3 כפות סוכר
- 3 כפות אבקת שוקו
- לציפוי: קוקוס
אופן ההכנה:
צפו באופן ההכנה:
1. בכלי שמתאים לחימום במיקרוגל, מניחים את החמאה, השוקולד המריר, החלב, הסוכר ואבקת השוקו ומחממים במיקרוגל במשך 2.5-3 דקות. מוציאים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
2. מניחים את הביסקוויטים המפוררים בקערה גדולה, יוצקים מעל את בלילת השוקולד ומערבבים היטב לציפוי מלא.
3. מעצבים מהעיסה כדורים בגודל אחיד, מגלגלים אותם בקוקוס ומעבירים למקפיא להתייצבות.
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!