זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 3-4 טורטיות קטנות
- 50 גרם חמאה, מומסת
- 1 כף סוכר, רצוי דמררה בשביל הצבע
- ממרח שוקולד חום, ממרח שוקולד לבן
אופן ההכנה:
צפו באופן ההכנה:
1. מניחים טורטיה בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים אותה בחמאה מומסת, מחלקים ל-4 או יותר, לבחירתכם, ומפזרים מעל סוכר דמררה.
2. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 7-10 דקות עד שהנאצ'וס משחימים.
3. במקביל, מחממים בבן מארי (בנפרד) את ממרחי השוקולד או מניחים כל ממרח בשקית זילוף קשיחה, קושרים היטב ומניחים את השקית בקערה עם מים חמים עד שמתקבל רוטב מומס.
אוכלים את הנאצ'וס חמים או בטמפרטורת החדר, טובלים ונהנים.
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!