רכיבים
- 250 גרם ביסקוויטים בטעם פיסטוק או וניל
- 3 כפות ממרח שוקולד לבן
- 150 גרם חמאה, מומסת
- 1/2 כוס פיסטוקים טחונים
- 1/2 1 כפות מחית פיסטוק
לגנאש:
- 200 גרם שוקולד לבן
- 80 גרם שמנת מתוקה (1/2 כוס חד"פ לשתייה קרה)
- 1 כף מחית פיסטוק
אופן ההכנה:
צפו באופן ההכנה:
1. מניחים את הביסקוויטים בשקית ומרסקים אותם היטב לפירורים דקים.
2. בקערה גדולה, מניחים את הביסקוויטים המפוררים, מוסיפים את ממרח השוקולד הלבן, החמאה המומסת, הפיסטוקים הטחונים ומחית הפיסטוק ומערבבים היטב.
3. מעבירים את התערובת לתבנית, מיישרים את החלק העליון בעזרת גב של כף או תחתית של כוס ומקפיאים במשך 30 דקות.
4. במיקרוגל, ממיסים במשך 2 דקות ולא יותר את השוקולד הלבן והשמנת המתוקה. מערבבים היטב לתערובת אחידה ואז מוסיפים את מחית הפיסטוק. מערבבים עד לקבלת גנאש אחיד ויוצקים על התערובת שהוקפאה. מחליקים את החלק העליון ומפזרים מעל פיסטוקים טחונים דק.
5. מעבירים להקפאה שנייה במשך שעה להתייצבות ולאחר מכן חותכים לריבועים ומגישים.
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!