

זמן הכנה70 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- תרסיס שמן
- 1 חלבון ביצה
- 1 כף מים
- 1 כוס סוכר
- 3/4 כפית מלח
- 1/2 כפית קינמון
- 450 גרם חצאי פקאן
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-120 מעלות. מצפים תבנית בתרסיס שמן.
2. טורפים את החלבון והמים בקערה בינונית עד לקבלת קצף. מערבבים את הסוכר, המלח והקינמון בקערה נפרדת.
3. מוסיפים את אגוזי הפקאן לתערובת הביצה; מערבבים לציפוי. מעבירים את האגוזים לתערובת הסוכר ושוב, מערבבים לציפוי.
4. מעבירים את אגוזי הפקאן לתבנית המוכנה. אופים כשעה עד שהם לקבלת פריכות - מערבבים כל 15 דקות. מצננים ונהנים.