כיכר השבת

מה אוכלים היום?

שניצלונים קריספיים ממולאים בפירה

שניצל ופירה מרכיבים מנה כל כך קלאסית וישראלית. אין ילד שלא גדל על הטעמים הללו ושש לשוב ולהנות מהם, כשמתבגר. לכן, החלטתי לשלב את שניהם והתוצאה מוצלחת בדיוק כפי שצפיתי מראש (מתכונים, אוכל)

| 16 | כיכר השבת |
שניצלונים קריספיים ממולאים בפירה
שניצלונים קריספיים ממולאים בפירה (צילום: באדיבות המצלמת)
זמן הכנה80 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 700 גרם חזה עוף
  • 3 תפוחי אדמה קטנים, מבושלים ורכים
  • 1.5 כפיות מיונז
  • 100 גרם פירורי לחם
  • 0.5 כוס קמח
  • 2 ביצים
  • מלח ופלפל, לפי הטעם
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. מועכים את תפוחי האדמה למחית של פירה, מוסיפים מעט מים, מיונז ומלח ולאחר מכן שומרים בצד.

2. לוקחים את נתחי חזה העוף ומכים אותן כדי שיהיו דקות דקות, פורסים אותן לחתיכות, מורחים את הפירה עליהן, בהתאם לכמות הרצויה ומעל מניחים נתח נוסף, בסגנון כריך.

3. מחממים מחבת עם כמות נדיבה של שמן.

4. נוטלים 3 קערות: אחת לקמח, אחת לביצים הטרופות ואחת לפירורי הלחם - עם מלח ופלפל שחור.

5. טובלים את חזות העוף שהכנו לפי הסדר הזה: קמח, ביצה ופירורי לחם, בדיוק כמו בשניצל רגיל ומטגנים עד לקבלת צבע שחום מכל צד.

תוכן שאסור לפספס
16 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
8
נשמות... שניצל טרי מטוגן ליד זה פירה סלט ויאלה שיהיה להם בתאבון...
שלומית
7
מתכון מאוד מקורי ושווה
ריקי
6
אני ודאי ינסה לעשות את זה ממש תודה רבה!!
נעמי

הצגת כל התגובות

5
באותו אופן ניתן למלא את השניצל במלויים נוספים: ירקות מאודים, תרד, אורז מתובל, פיצוחים וכו'
חנה
4
מבטיחה לנסות ולספר
רות
3
כל הכבוד על ההמצאה לא חשבתי על זה אף פעם
חוי
2
האם ניתן להקפיא ?
חנניה
1
ממליצה בחום
שושי
מנות עיקריות