מנות/יחידות25
זמן הכנה75 דק'
רמת קושיקל
בשרי
מצרכים לפרגית
- פרגיות 25 יחידות
- בשר טחון 1 ק"ג
- בצל 2 יחידות
- קישוא 2 יחידות
- בטטה 1 יחידות
- שמן 4 כף
מצרכים למריחה מעל הפרגית
- שמן 7 כף
- פפריקה מתוקה 1 כף
- שום גבישי 1 כף
- סילאן 0.5 כוס
- קורט מלח 1 יחידות
- קורט פלפל שחור 1 יחידות
אופן ההכנה
- לטגן בצל ולקרר.
- לשים את הבשר בקערה ולהוסיף את הבצל המטוגן.
- לטחון את הקישוא והבטטה להקפיץ לכמה דקות במחבת, לקרר ולהוסיף לעיסה.
- להוסיף תבלינים, לערבב חזק.
- לגלגל בתוך הפרגית.
- לשים את הפרגיות בצפיפות לשמירה על הנוזלים בתוך תבנית מרופדת עם נייר אפייה.
- למרוח מעל הפרגית את השמן והתבילינים של הציפוי.
- לכסות ולאפות למשך שעה על 160 מעלות.
- לגלות את התבנית ולאפות עוד רבע שעה לקבלת השחמה.
בתאבון!
אהבתם את המתכון? הגיבו
לפרטים והזמנות- השף שאול שפר: shaulchef@gmail.com