סודות השף

פטנט ייחודי לצליית אסאדו בתנור באפס מאמץ 

היום נגלה לכם את כל הסודות להכנת אסאדו עסיסי, פיקנטי ונימוח – וכל זה בקלות מפתיעה. שלב אחר שלב נפרט איך לבחור את הבשר הנכון, איך לתבל כמו שצריך, ומהן שיטות הצלייה שיהפכו כל נתח לחגיגה של טעמים (אוכל ומתכונים)

הסודות להכנת אסאדו עסיסי, פיקנטי ונימוח – שלב אחר שלב: צפו (צילום: אוראל בראל)
הסודות להכנת אסאדו עסיסי, פיקנטי ונימוח – שלב אחר שלב: צפו (צילום: אוראל בראל)

צליית נתח אסאדו בתוך שקית קוקי בתנור היא שיטה מעולה שמביאה לתוצאה טעימה במיוחד. יש מספר יתרונות בשיטה הזו

שימור הלחות:

כשצולים נתח אסאדו בתוך שקית קוקי, הלחות נשארת בתוך השקית. זה מונע מהבשר להתייבש במהלך הצלייה ומאפשר לו לשמור על עסיסיות ולטעום הרבה יותר רך.

שימור הטעמים:

כל החומרים, כמו תיבול, עשבי תיבול או תוספות, נשארים בתוך השקית. זה שומר על כל הטעמים והריחות בתוך הנתח, כך שהבשר סופג את כל הטעמים בצורה הטובה ביותר.

פשטות וניקיון:

צליית בשר בתוך שקית קוקי פשוטה ומסודרת. זה מפשט את תהליך הצלייה ומקטין את הצורך בניקוי שאריות שומן ושומן בתנור. השמנים והחומרים נשארים בתוך השקית, ולא נשפכים על דפנות התנור.

מצרכים:

  • נתח אסאדו עם עצם במשקל 3 וחצי קילו, מרשת הקצביות המצויינת של וול-דאן.
  • שקית קוקי XXL
  • 10 שיני שום קלופות
  • 4 כפית שמן זית
  • חצי כוס יין אדום
  • 2 כפות סילאן
  • 2 כפות דבש
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • כף תבלין להמבורגר של וול-דאן
  • צרור עלי רוזמרין

אופן ההכנה:

מכניסים לשקית קוקי את המצרכים ואת הבשר. סוגרים היטב.

מניחים בתבנית ומממלאים אותה במים לגובה של חצי מהתבנית. אופים בתנור על 160 מעלות כ- 5 שעות. אם רוצים להקטין את זמן הצלייה בקשו מהקצב לפרוס את האסאדו לקוביות 10\10 סנטים ואז זמן הצלייה יקטן ל 2/3 שעות.

בתאבון!

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות