

סיגר מרוקאי ממכר ומעורר חושים בקלי קלות - צפו (צילום: צילום: אוראל בראל בשיתוף וול דאן | קריינות: ליקול הפקות)
מנות/יחידות30
זמן הכנה195 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי
מצרכים
- 800 גרם נתח מספר 4 – כתף מרכזי, פרוס לקוביות מרשת הקצביות של וול-דאן
- 30 עלי סיגר מופשרים
- כפית פפריקה מרוקאית
- כפית כמון
- 3/4 שיני שום
- 4/5 פלפל סודני יבש
- 3 כפות ציר בקר (מהמים של בישול הבשר)
- מלח לפי הטעם (בערך כפית וחצי שתים)
- וכפית של סוכר
לצורך סגירת הסיגר:
- כוס מים
- כוס קמח
אופן ההכנה:
מבשלים את קוביות הבשר כ- 2/3 שעות, לאחר מכן מסננים מהמים ושומרים 3 כפות מהמים של הבישול.
מכניסים למעבד מזון או למטחנת בשר את כל המצרכים וטוחנים את הבשר, טועמים ומשפרים טעמים, מגלגלים את הסיגר כמתואר בסרטון ומטגנים כשהסיגר מופשר על חום של 160 מעלות להזהבה.
בתאבון!
מאת השף : אוראל בראל
קרדיט קריינות: ליקול הפקות