

כרובית ממולאת - זה נראה כמו קציצה, אבל הטעם מפתיע - צפו (צילום: אוראל בראל | קריינות: ליקול הפקות)
מצרכים ל-15-18 יחידות:
לקציצה:
- שקית פרחי כרובית של וול-דאן
- חצי קילו בשר טחון טרי מרשת הקצביות של וול-דאן
- חצי בצל קצוץ דק דק
- צרור פיטרוזילה קצוץ
- ביצה
- כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- כפית תבלין לסטייק של חברת וול-דאן
לציפוי:
- 2 כוסות קמח /קמח מצה
- 2 ביצים טרופות עם מעט מלח
- שמן לטיגון
מצרכים לרוטב:
- בצל קצוץ
- 4 שיני שום פרוסות
- 4-5 פלפל שאטה חריף יבש
- 2 כפות רסק עגבניות
- כפית פפריקה גדושה
- כפית סוכר חום
- מלח לפי הטעם
- (כף אבקת מרק לא חובה )
- מים עד גובה חצי מהקציצות כחצי ליטר
אופן הכנת הקציצות:
מערבבים את הבשר עם יתר המרכיבים לעיסה אחידה ממלאים את הכרובית כמתואר בסרטון, טובלים בביצה ואז בקמח ומטגנים בשמן עמוק בחום של 160 מעלות.
הכנת הרוטב:
מטגנים בצל להזהבה מוסיפים את השום והפלפלים. שופכים את יתר המרכיבים לקערה מערבבים ואז שופכים לסיר ומסדרים את הקציצות.
מכסים ומבשלים על אש קטנה למשך כ- 30 דקות, עד שהרוטב סמיך.
בתאבון!
מאת השף: אוראל בראל
קרדיט קריינות: ליקול הפקות – קריינות מקצועית שמשאירה חותם.