רכיבים
- 300 גרם שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו
- 2 מיכלי ריץ׳
- 1/4 כוס מים
- 4 כפות סוכר
- 2 כוסות פירות יער קפואים
- לקישוט: חופן פקאן סיני גרוס
אופן הכנת מוס שוקולד עם פירות יער ופקאן
רגע לפני: מכירים את זה שאין זמן והאורחים מודיעים שהם עוד רגע מגיעים? אז הנה קינוח שוקולד חלומי ומדהים, כזה שמכינים צ'יק צ'ק: מתכון מהיר להכנת מוס שוקולד עם פירות יער ופקאן. והכי חשוב? הוא פרווה לגמרי.
• קוצצים גס את השוקולד וממיסים אותו בשיטת בן מארי - מניחים סיר קטן עם מים מעל אש ומרתיחים את המים. מעל הסיר מניחים קערה ובה השוקולד, ומקפידים שתחתית הקערה לא תיגע במים הרותחים.
• באמצע ההמסה מוסיפים את הסוכר ולקראת הסוף את המים. עד שמתקבל נוזל שוקולדי.
• מקציפים במיקסר את הריץ׳ לקצף יציב.
• מוסיפים את פירות היער בהדרגה לתוך הקצף.
• מאחדים את השוקולד המומס עם הקצף.
• מעבירים לשק זילוף עם צנטר כוכב, ומזלפים לכוסות אישיים. מפזרים מעל פקאן גרוס ומקפיאים עד הארוחה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
הצגת כל התגובות