כיכר השבת

מפנק: מתכון למלבי רימונים מרגיע

בין ארוחת חג בשרית משובחת לאחותה, מגיע לכם להירגע עם גביע מלבי מפנק. עורכת מדור 'אוכל' של 'כיכר השבת' השפית מורן פינטו, עם מתכון למלבי על בסיס רימונים (אוכל, מתכונים)

| 6 | כיכר השבת |
מתכון למלבי רימונים
(צילום: shutterstock)

המצרכים למלבי רימונים:

  • 1 ליטר חלב או ריץ' קפה
  • 85 גרם קורנפלור
  • 2 כפות מי ורדים
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 100 גרם סוכר לבן
  • 2 רימונים מפוררים

אופן ההכנה של מלבי רימונים:

  • מערבבים בקערה 1 כוס חלב, מי ורדים וקורנפלור עד שהקורנפלור נמס היטב.
  • בסיר מרתיחים את שארית החלב והסוכר.
  • מוסיפים בהדרגה את החלב עם הקורנפלור ומערבבים כל הזמן עד לקבלת מרקם סמיך.
  • מוסיפים את גרגירי הרימון למלבי.
  • מוזגים לכוסות אישיים ומכסים אותם בניילון נצמד.
  • מקררים כ-5 שעות עד לילה.
  • מגישים קר

חג שמח!

תוכן שאסור לפספס
6 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
4
זה מתכון טורקי.
מירי
לסתיו וחורף הכי טוב וטעים להכין סחלב חם. יאמייי
קרן
3
oh no... All the good showa are ending
מי
2
יוגורט עם רימונים, שימו מלא רימונים, תדאגו שיהיו מתוקים מאוד זה ממש טעים (ואני לא ממש אוהב יוגורט בדרך כלל !) ממולץ להוסיף שיבולת שועל לרעבים שביניכם
אלף כהן

הצגת כל התגובות

1
אפשרי גם על בסיס מים בלבד. את הסירופ האדום האותנטי בטעם מי ורדים אני מכינה כך: מכינה סירופ משתי כוסות סוכר, 3/4 כוס מים, מיץ מחצי לימון קטן. מביאה לרתיחה, מנמיכה על להבה הכי קטנה כעשרים דקות עד שמסמיך ודביק מעט. מוסיפה צבע מאכל (טבעי בצורת אבקה)אדום, מספר טיפות תמצית ורדים ומערבבת. את הסירופ הזה מאח
קרן אברהם
אולי גם יעניין אותך
קינוחים