כיכר השבת

מה נאכל היום?

אטריות עם כרוב מטוגן ופרמזן

כן, אנחנו יודעים. כרוב ואטריות ביחד? נשמע כמו שילוב הזוי ומנותק. אבל תתפלאו, המנה הזו מהממת את כל מי שמנסה אותה. זה בטח קשור לתוספת הפרמזן, הפלפל השחור ונגיעות הלימון שבה... או אולי בכלל לעובדה שהיא מוכנה לאכילה תוך 15 דקות בלבד! (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
אטריות עם כרוב מטוגן ופרמזן
אטריות עם כרוב מטוגן ופרמזן (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • מלח גס
  • 3 כוסות אטריות רחבות
  • 1 כף שמן זית
  • 2 שיני שום, קצוצות דק
  • 1 בצל, פרוס דק
  • 5 כוסות פרוסות כרוב ירוק דקות
  • 1 כף חמאה
  • 1/3 כוס פרמזן מגורר דק ועוד, להגשה
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף מיץ לימון טרי

אופן ההכנה:

1. מביאים לרתיחה סיר עם מים מומלחים. מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי ההוראות המצוינות על גבי האריזה. מסננים ומניחים בצד.

3. מחממים את השמן במחבת טפלון גדולה, על אש גבוהה. מוסיפים את השום והבצל ומטגנים עד שהבצל שקוף, כ-3 דקות

4. מוסיפים למחבת את הכרוב והחמאה. מבשלים עד שהכרוב 'נבול', כ-2 דקות. מוסיפים את הפסטה, הפרמזן, הפלפל ו-3/4 כפית מלח. מקפיצים כדקה. מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים לציפוי.

5. מחלקים בין קערות ומפזרים מעל עוד פרמזן טרם ההגשה.

השאריות יישמרו במקרר 4 ימים.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
טעים מאד, זה במקור מאכל הונגרי, "קרפוסטושטייטו"
אחת ואחת
פסטות