

מהקיסר ועד קליפורניה – סיפור של יין וגורל
המסע שלנו מתחיל בעיירה וורבובה שבסלובקיה, שם הרב מנחם הרצוג ייסד מזקקה, יקב ומבשלה שסיפקו תוצרת איכותית לקהילה ולחצר הקיסרית. הקיסר פרנץ-יוזף כה התרשם מהיינות, עד שהעניק לפיליפ הרצוג תואר ברון. אך כידוע, ההיסטוריה לא תמיד רכה – בשנות ה-30 הפשיזם שטף את אירופה, ומשפחת הרצוג נאלצה להימלט, מותירה מאחוריה את מורשתה היקבית.
אמריקה, התקווה והפריצה הגדולה
בשנת 1948, עם יותר ילדים מדולרים בכיסו, יוג'ין הרצוג הגיע לניו יורק והחל לעבוד ביקב מקומי. בזכות נחישותו, הפך לימים לבעלים של יקב Royal Wine והקים את 'יקב קדם'. עם שימוש בענבי קונקורד אמריקאיים ושיטות חדשניות, הוא יצר את מה שיהפוך לתעשיית היין הכשר האמריקאית ואף המציא את מיץ הענבים הכשר הראשון בארה"ב!
הזמינו עכשיו יין 'הרצוג' וגלו איכות ברמה אחרת!
ברון הרצוג – פרימיום כשר, פרסים בינלאומיים
ב-1985, המשפחה לקחה את חזונה צעד קדימה עם יצירת 'הברון הרצוג', סדרת יינות פרימיום מכרמים מהטובים שבקליפורניה. החל מבצירו הראשון, זכה היקב בפרסים בינלאומיים, ושמו הולך לפניו כחלק בלתי נפרד מהעולם החדש של היין.
בין מסורת לחדשנות – טעמו את ההיסטוריה
כיום, יקב הרצוג בקליפורניה משלב מסורת יין אירופית עם נועזות אמריקאית, תוך פיקוח הדוק של היינן הראשי, ג'ו הורלימן. רק הענבים האיכותיים ביותר נבחרים בקפידה ומעובדים לאמנות נוזלית בבקבוק.
רוצים לטעום יין עם היסטוריה?