פסטה פפרדלה ברוטב שמנת עם תרד ואפונה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1 חבילת פסטה פפרדלה
- 2 כוסות תרד קפוא שהופשר
- 6 שיני שום
- 1 כוס שמנת מתוקה
- 1 כוס אפונה ירוקה מקופסת שימורים
- מלח ופלפל לבן
- 50 גרם חמאה
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
2. במקביל, במחבת, ממיסים את החמאה מוסיפים את התרד ומיד את השום ומערבבים יחד.
3. יוצקים על התרד את השמנת, מתבלים במלח ופלפל לבן ומבשלים יחד במשך 2 דקות. מוסיפים את האפונה ומערבבים הכל יחד.
4. מוסיפים את הפסטה למחבת, ומערבבים עד שהיא נעטפת היטב ברוטב. מגישים מיד, חם.