כיכר השבת

מה אוכלים היום?

פסטה ברוטב אבוקדו לעצלנים שרוצים להרשים

אם אתם עצלנים שרוצים להרשים או שנמאס לכם מרוטב העגבניות הבנלי, הנה מתכון לפסטה ברוטב אבוקדו פיקנטי - ארוחה שמוכנה תוך 30 דקות והדבר הכי מסובך שהיא דורשת זה קילוף האבוקדו (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
פסטה ברוטב אבוקדו. זה רק נראה כמו פסטו
פסטה ברוטב אבוקדו. זה רק נראה כמו פסטו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 350 גרם ספגטי
  • 2 אבוקדו
  • 1 שן שום
  • צרור בצל ירוק
  • מיץ מלימון אחד
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי

אופן הכנת פסטה ברוטב אבוקדו:

רגע לפני: אם אתם עצלנים שרוצים להרשים או שנמאס לכם מרוטב העגבניות הבנלי, הנה מתכון לפסטה ברוטב אבוקדו פיקנטי - ארוחה שמוכנה תוך 30 דקות והדבר הכי מסובך שהיא דורשת זה קילוף האבוקדו.

• מרתיחים סיר גדול מלא במים עם כף מלח וכשהמים רותחים, מוסיפים את הספגטי ומבשלים במשך 7-8 דקות, עד לדרגת אל דנטה.

• במקביל, מקלפים, מגלענים וחותכים לרבעים את האבוקדו, ומעבירים למעבד מזון.

• קוצצים גס את הבצל הירוק ומוסיפים למעבד המזון, יחד עם שן השום, מיץ הלימון ושמן הזית ומעבדים יחד למחית חלקה.

• כאשר הפסטה מבושלת, ממלאים 2/3 כוס ממי הבישול, יוצקים למחית האבוקדו ומעבדים עד להיטמעות המים במחית. שופכים את שאר הנוזלים מסיר בישול הפסטה.

• מעבירים את רוטב האבוקדו לסיר הפסטה, מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם ומערבבים היטב.

הצעת הגשה: מגישים חם עם פטרוזיליה קצוצה מעל, לקישוט.

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
פסטות