כיכר השבת

בקלי קלות!

סוד השף נחשף: צלי בשר רך כמו במסעדה - בבית: צפו

הכינו פרוסות בשר בדרך הקלה והקצרה ביותר עם תוצאה הכי מושלמת שיש!! צלי כתף מספר 5 עם פיטריות המתכון הכי קל שתכירו! המתכון הבא חוסך לנו את כל ההתעסקות עם שליקת הבשר ומקצר לנו את התהליך למינימום עבודה ומקסימום תוצאה! (אוכל ומתכונים)

This browser does not support the video element.

פרוסות בשר נימוחות שמצליחות תמיד- צפו ותחגגו עם כל ביס (צילום: אוראל בראל)
סועדים10
זמן הכנה200 דק'
רמת קושיקל
בשרי

מצרכים

    • קילו בשר מספר 5 טרי ואיכותי פרוס מרשת הקצביות וול-דאן, לפרוסות עובי אצבע וחצי
    • 3 כפות שמן
    • 3 בצלים פרוסים לחצי טבעות
    • 6-10 פטריות מיקס איזה שאוהבים פרוסים
    • כפית פפריקה אדומה
    • מלח ופלפל לפי הטעם

    אופן ההכנה:

    • מטגנים בסיר (שמתאים לבישול קדירה לתנור עם דפנות עבות), על אש בינונית את הבצל עד להזהבה. מוספים את הפטריות מתבלים ומסירים מהאש.
    • מסדרים את פרוסות הבשר בתחתית הסיר ואת הבצל והפטריות מסדרים מעל פרוסות הבשר, מוספים מעל מים עד שיכסה מעט את הבשר, מכסים ב-2 ניירות אפייה ומפזרים מעט מים על נייר האפייה, מכסים עם המכסה ומכניסים לתנור על 170 מעלות ל-3 שעות על מצב רגיל (פס עליון פס תחתון).
    • מידי פעם בודקים ואם היתייבשו הנוזלים מוספים מים לפי הצורך.
    • כעבור 3 שעות מוצאים את נייר האפייה בזהירות שהמים שהיו מעל לא יכנסו לנו פנימה חזרה לסיר.

    בתאבון!!

    תוכן שאסור לפספס
    תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    התגובה נשלחה בהצלחה.
    בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
    התגובה נשלחה בהצלחה.
    בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
    אולי גם יעניין אותך
    בשר