This browser does not support the video element.
פרוסות בשר נימוחות שמצליחות תמיד- צפו ותחגגו עם כל ביס (צילום: אוראל בראל)
סועדים10
זמן הכנה200 דק'
רמת קושיקל
בשרי
מצרכים
- קילו בשר מספר 5 טרי ואיכותי פרוס מרשת הקצביות וול-דאן, לפרוסות עובי אצבע וחצי
- 3 כפות שמן
- 3 בצלים פרוסים לחצי טבעות
- 6-10 פטריות מיקס איזה שאוהבים פרוסים
- כפית פפריקה אדומה
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
- מטגנים בסיר (שמתאים לבישול קדירה לתנור עם דפנות עבות), על אש בינונית את הבצל עד להזהבה. מוספים את הפטריות מתבלים ומסירים מהאש.
- מסדרים את פרוסות הבשר בתחתית הסיר ואת הבצל והפטריות מסדרים מעל פרוסות הבשר, מוספים מעל מים עד שיכסה מעט את הבשר, מכסים ב-2 ניירות אפייה ומפזרים מעט מים על נייר האפייה, מכסים עם המכסה ומכניסים לתנור על 170 מעלות ל-3 שעות על מצב רגיל (פס עליון פס תחתון).
- מידי פעם בודקים ואם היתייבשו הנוזלים מוספים מים לפי הצורך.
- כעבור 3 שעות מוצאים את נייר האפייה בזהירות שהמים שהיו מעל לא יכנסו לנו פנימה חזרה לסיר.
בתאבון!!