מחמם את הנשמה

התפנקו: מרק שורשים מוקרם ומדורת בשר פולדביף מעושן

עם בואו של החורף הקריר, אין כמו לקרב את המשפחה סביב שולחן עמוס בניחוחות חמים | מרק כתום קטיפתי, עמוס בוויטמינים ומתובל בעדינות, מקבל ממד חדש ומעושן בזכות נתחי בשר עסיסיים. כל כף היא חיבוק חמים בימים קרים, וההגשה היפהפייה הופכת את הארוחה לחוויה של ממש (אוכל ומתכונים)

| כיכר השבת |
מרק שורשים מוקרם ומדורת בשר פולדביף מעושן- חגיגה של טעמים ומרקמים מחכה לכם בקערה אחת! (צילום: שאול שפר)
סועדים6
זמן הכנה360 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

מצרכים למרק

  • תפוח אדמה 3 יחידות
  • קולרבי 1 יחידות
  • בטטה 1 יחידות
  • בצל 2 יחידות
  • גזר 2 יחידות
  • כרובית 250 גרם
  • שורש פטרוזיליה 1 יחידות
  • שיני שום 4 יחידות
  • קצת שמן 1 יחידות
  • מלח לפי הטעם 1 יחידות
  • פלפל שחור לפי הטעם 1 יחידות

מצרכים לבשר

  • נתח שריר 8 1 ק"ג

אופן ההכנה

  1. הכנה המרק: 1. חצו את הבצל לרבעים, פרסו ובשלו עם מעט שמן עד להזהבה שקופה. 2. קלפו את הירקות, חתכו לקוביות והכניסו לסיר. 3. מלאו את הסיר במים קצת מעל גובה הירקות. 4. הוסיפו את השום ופטרוזיליה ובשלו למשך שעה וחצי. 5. הוסיפו מעט שמן וטחנו עד לקבלת מרקם חלק ומוקרם. 6. הוסיפו מלח פלפל, ערבבו וטעמו- תקנו טעמים.
  2. הכנת הבשר: 1. בשלו במים במשך 4 וחצי שעות. 2. הכניסו למעשנה על חום 90 מעלות למשך שעה. 3. פרקו את הנתח והכניסו לתוך המרק לפני ההגשה.

בתאבון!!

לפרטים והזמנות- השף שאול שפר: shaulchef@gmail.com

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות