סועדים6
זמן הכנה360 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי
מצרכים למרק
- תפוח אדמה 3 יחידות
- קולרבי 1 יחידות
- בטטה 1 יחידות
- בצל 2 יחידות
- גזר 2 יחידות
- כרובית 250 גרם
- שורש פטרוזיליה 1 יחידות
- שיני שום 4 יחידות
- קצת שמן 1 יחידות
- מלח לפי הטעם 1 יחידות
- פלפל שחור לפי הטעם 1 יחידות
מצרכים לבשר
- נתח שריר 8 1 ק"ג
אופן ההכנה
- הכנה המרק: 1. חצו את הבצל לרבעים, פרסו ובשלו עם מעט שמן עד להזהבה שקופה. 2. קלפו את הירקות, חתכו לקוביות והכניסו לסיר. 3. מלאו את הסיר במים קצת מעל גובה הירקות. 4. הוסיפו את השום ופטרוזיליה ובשלו למשך שעה וחצי. 5. הוסיפו מעט שמן וטחנו עד לקבלת מרקם חלק ומוקרם. 6. הוסיפו מלח פלפל, ערבבו וטעמו- תקנו טעמים.
- הכנת הבשר: 1. בשלו במים במשך 4 וחצי שעות. 2. הכניסו למעשנה על חום 90 מעלות למשך שעה. 3. פרקו את הנתח והכניסו לתוך המרק לפני ההגשה.