כיכר השבת
פיצוץ של טעמים!

בגרסה בשרית כנאפה בשרית במילוי פרגיות- חובה לנסות!

וול דאן עם גרסה בשרית לקינוח החלבי המוכר, כזו שתגנוב את ההצגה ותגרום לכולם לבקש עוד- מנה מושלמת לאירוח חגיגי או סתם לפנק את עצמכם (אוכל ומתכונים)

| מקודם |
כנאפה בשרית מושלמת: מילוי פרגיות עסיסי בשילוב קדאיף פריך - קומבינציה מנצחת! (צילום: וול דאן)
סועדים10
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

מצרכים

  • נתחי פרגית טריה מרשת קצביות 'וול דאן' 3 יחידות
  • שערות קדאיף 200 גרם
  • בצל קצוץ דק 1 יחידות
  • גבעולי סלרי קצוצים דק 2 יחידות
  • צרור כוסברה קצוץ 1 יחידות
  • חופן חמוציות מסוכרות 1 יחידות
  • חופן פקאן סיני מסוכר קצוץ 1 יחידות
  • קמצוץ גרידת לימון 1 יחידות
  • שמן זית 3 כף
  • קורט בהרט 1 יחידות
  • קורט אגוז מוסקט 1 יחידות
  • סוכר 0.5 כפית
  • מלח 1 כפית
  • פלפל שחור 0.5 כפית
  • אבקת סוכר 1 כפית

אופן ההכנה

  1. קוצצים דק דק את הפרגיות. במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים למחבת את הסלרי והכוסברה, מתבלים במלח, פלפל שחור, בהרט ואגוז מוסקט. מוסיפים את החמוציות והפרגיות הקצוצות, מערבבים ומקפיצים יחד במשך 5 דקות. מחלקים את תכולת המחבת בין 4 תבניות מרובעות בגודל 10 ס"מ. בקערה גדולה, מערבבים את שיערות הקדאיף עם אבקת הסוכר והשמן ומסדרים אותן בשכבה מעל מילוי הפרגיות שבתבניות. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 15-20 דקות. מפזרים מעל גרידת לימון ופקאן מסוכר ומגישים מיד.

אהבתם את המתכון? כתבו לנו בתגובות!

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות