מנות/יחידות25
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי
מצרכים
500 גר' שקדי עגל
500 גר' כבד
30 דפי סיגר
2 בצל קצוץ
5 שיני שום קצוץ
5 כפות סילאן
כף מלח
1 וחצי כפות פלפל שחור גרוס
1 כף תבלין בהרט
חצי כפית פפריקה חריפה
1 כף כמון
קורט אבקת קארי
להדבקת העלים:
3 כפות קמח
חצי כוס מים
אופן הכנה
- לטגן את הבצל עד להזהבה.
- להוסיף שום כתוש.
- לחתוך את השקדים והכבד לחתיחות קטנות (גודל 1 ס"מ).
- להוסיף את התבלינים ולערבב.
- להוסיף את השקדים ולהקפיץ על אש גבוהה.
- להוסיף את הכבד ולהקפיץ.
- להוסיף את הסילאן ולערבב.
- לבשל למשך 8 דק עת אש גבוהה.
- להכין בבקבוק זילוף דבק ממים וקמח.
- להניח בחלק העליון של העלי סיגר כף וחצי מהשקדים והכבד.
- לסגור את צדדי הסיגר ולגלגל.
- בסיום הגלגול לזלף קצת מהדבק ולסגור את הסיגר.
- לטגן בשמן עמוק עד להשחמה.
המלצה
הגישו לצד טחינה לימוני לביס מושלם.
כדי לא לעבד את הקראנצ' מומלץ להגיש ישר מהטיגון.
בתאבון!
אהבתם את המתכון? הגיבו
לפרטים והזמנות- השף שאול שפר: shaulchef@gmail.com