עסיסי: נתח בריסקט בתנור בסגנון אמריקאי/ וול דאן (צילום: וול דאן)
שלב אחרי שלב: סרטון הדרכה להכנת נתח בריסקט בתנור בסגנון אמריקאי/ וול דאן (צילום: וול דאן)
סועדים12
זמן הכנה255 דק'
רמת קושיקל
בשרי
מצרכים
- 1.5-2 קילו של נתח בריסקט טרי מ"וול דאן"
- 5-7 שיני שום פרוסות
- כף שטוחה מלח גס
- כפית פלפל שחור גס
- כף שטוחה סוכר
- 3 כפות דבש
- 3 כפות שמן
- 2-3 עלי רוזמרין
- נייר אפייה
- נייר כסף
אופן ההכנה:
- מניחים את הנתח על נייר אפיה בתוך תבנית שמתאימה לתנור.
- מערבבים את כל המרכיבים יחד ומורחים היטב על נתח הבשר מכל הצדדים.
- עוטפים את הנתח ב-2 שכבות טומות היטב של נייר אפיה.
- עוטפים הכל ב-2 שכבות אטומות היטב של נייר אלומיניום.
- נותנים לבשר לנוח כשעה לא במקרר.
- מחממים תנור במצב רגיל עם חם עליון ותחתון על 150 מעלות.
- מכניסים את הבשר למשך 4 שעות על 140 מעלות.
- מוציאים את הבשר וממתינים חצי שעה.
- מעבירים את הנוזלים של הבשר לכלי נפרד ומשתמשים בהם להרטיב מלמעלה את פרוסות הבשר לאחר הפריסה.
עסיסי: נתח בריסקט בתנור בסגנון אמריקאי/ וול דאן (צילום: וול דאן)
עסיסי: נתח בריסקט בתנור בסגנון אמריקאי/ וול דאן (צילום: וול דאן)
עסיסי: נתח בריסקט בתנור בסגנון אמריקאי/ וול דאן (צילום: וול דאן)