כיכר השבת

מה אוכלים היום?

אתם מחליטים איזה רוטב לשדך: קציצות בשר בתנור

ויתכן שאתם בכלל מעדיפים להגיש אותן יבשות לצד פירה וסלט רענן - הן גמישות בהחלט. אז איך לאכול בריא בלי לוותר על אוכל מנחם? תכינו את הקציצות הרכות והמעולות האלה. בונוס: ניתן להכין כמות גדולה מראש, להקפיא - ויש לכם ארוחת ערב מזינה וטעימה לכל יום בשבוע שאפשר להגיש עם כל תוספת - בלי לעבוד קשה (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
קציצות בשר אפויות בתנור - גמישות בהגשה
קציצות בשר אפויות בתנור - גמישות בהגשה (צילום: shuttertstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 900 גרם-1 ק"ג בשר בקר טחון
  • 1 בצל אחד, מגורד
  • 6 שיני שום, כתושות
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 2 כפית מלח
  • 2 כפית כמון
  • 2 כפית אורגנו מיובש
  • 1 כפית קינמון (אופציונלי)
  • 1/2 צרור פטרוזיליה, קצוצה
  • 2 ביצים
  • 1 כוס פירורי לחם מזן פנקו
  • שמן לשימון התבנית

אופן ההכנה:

מתכון ל-35 קציצות

1. מניחים את הבצל המגורד על מגבת נייר וסוחטים בעדינות עד שהנוזלים העודפים ניגרים.

2. במיקסר או ידנית, מעבדים לעיסה אחידה את כל המרכיבים (מלבד השמן).

3. מרטיבים את הידיים ומגלגלים מהעיסה כ-35 כדורי בשר בגודל שווה. מסדרים את הכדורים בתבנית אפייה גדולה משומנת קלות או בשתי תבניות קטנות.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 20-25 דקות. באמצע האפייה, מסובבים את התבנית. הקציצות צריכות להיות שחומות ורכות.

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
בשר