![קציצות ברוטב עגבניות](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=webp,fit=contain,width=1200/2013/02/04/0aef40d0-f19f-11ee-9d42-67d800702bc8__h602_w1000.jpg)
קציצות ברוטב עגבניות (צילום: shutterstock)
מתכון לקציצות בשר ברוטב עגבניות
- 500 גר׳ בשר בקר טחון
- 1 בצל לבן מגורד
- 1/2 צרור פיטרוזליה קצוצה
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 3 פרוסות לחם מושרות במים וסחוטות
- 2 ביצים
- 5 שיני שום כתושות
- 2 כפות שמן
מתכון לרוטב לקציצות בשר
- 3 כפות שמן זית
- 4 שיני שום כתושות
- 2 כוסות עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
- 4 גזרים חתוכים לקוביות
- מלח
- פלפל
- 1.5 ליטר מים
אופן ההכנה לקציצות ברוטב עגבניות
- בקערה מערבבים היטב את חומרי הקציצות, מניחים בצד.
להכנת הרוטב:
- בסיר רחב מחממים את שמן הזית.
- מטגנים את השום הגזר והעגבניות מספר דק׳.
- מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את המים, מכסים ומבשלים עד רתיחה.
- מגלגלים את הקציצות ומניחים בסיר סביב.
- מבשלים כ45 דק׳ באש בינונית
- מגישים על מצע אורז לבן
Mpinto166@gmail.com
הצגת כל התגובות