כיכר השבת

זהירות, ממכר: סיגר מתוק לקינוח

מורן פינטו, עורכת ערוץ אוכל של כיכר השבת מגישה מתכון לקינוח שלא תוכלו להפסיק לאכול אותו: סיגרים מתוקים במילוי אגוזים, שקדים בוטנים וסילאן. וההכנה? קלה ומהירה (אוכל)

| 12 | כיכר השבת |
סיגרים
סיגרים (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • חבילת עלי סיגר
  • כוס שקדים
  • כוס בוטנים
  • כוס אגוזי לוז או מלך
  • 1-2 חלבונים
  • 1 כוס סוכר
  • 3 כפות סילאן
  • חופן צימוקים

אופן ההכנה:

במעבד מזון, טוחנים את כל האגוזים יחד.

מערבבים בקערה את התערובת עם סוכר וצימוקים, ואז את החלבון והסילאן.

מערבבים הכל היטב יחד ומניחים בכל עלה מעט בקצה.

מקפלים את הבצק מעט מצד ימין ושמאל ומגלגלים לסיגר דק ומהודק.

סוגרים בהדבקה של קמח ומים בקערה ביחד 1:1 ומניחים בצד.

אחרי שכל הסיגרים מגולגלים, מחממים שמן עמוק ומטגנים היטב עד הזהבה טובה.

מגישים לצד גלידת וניל עם טחינה וסילאן.

תוכן שאסור לפספס
12 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
7
תודה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יניב
6
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שלומי
5
איך אפשר לראות מה המצרכים (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שירלי

הצגת כל התגובות

4
הגזמה לא יעילה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אפרת
3
?? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מירב
יוצא מעולה תנסי לפי אנטואיציה
מרוקאית
2
איפה המתכון (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
רעב
1
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אורית
אולי גם יעניין אותך
קינוחים