רכיבים
- 2 כפות חרדל דיז'ון
- 4 כפות שמן זית, מחולקות
- 4 נתחי חזה עוף, ללא עצמות
- מלח גס ופלפל שחור גרוס
- 450 גרם פסטה ארוכה
- 3 שיני שום, כתושות
- 3/4 כוס יין לבן יבש
- 1/3 כוס קרם קוקוס
- 140 גרם עלי תרד
אופן ההכנה:
1. מחממים היטב מחבת פסים. בקערה קטנה טורפים את החרדל עם 2 כפות משמן הזית. מברישים את העוף משני הצדדים בתערובת זו; מתבלים במלח ופלפל.
2. צולים את נתחי העוף עד להשחמה טובה משני הצדדים. מעבירים לקרש חיתוך ונותנים להם לנוח במשך 10 דקות. פורסים דק מאד.
3. מביאים סיר גדול עם מים מומלחים לרתיחה. מוסיפים לו את הפסטה ומבשלים לפי ההוראות המצוינות על גבי האריזה. מסננים היטב.
4. במחבת גדולה מחממים את 2 כפות שמן הזית הנותרות על אש בינונית. מוסיפים את השום ומטגנים במשך כדקה.
5. מוסיפים את היין למחבת ומביאים לרתיחה. מבשלים עד לצמצום התערובת בחצי. מערבבים פנימה את קרם הקוקוס ומתבלים במלח ופלפל.
6. מוסיפים את הפסטה למחבת ומקפיצים היטב עד לציפויה ברוטב. מוסיפים את העוף והתרד. מקפיצים עד שהתרד מעט קמל. מגישים מיד.