כיכר השבת

פינוק טבעוני

שקדים מסוכרים: טוויסט אלגנטי של מתוק ומלוח

שקדים מסוכרים זה חטיף פופולרי באירופה, בפרט בספרד וצרפת, וכאן הקינמון יוצר אדג'יות מחממת וממכרת. מתכון לשקדים מסוכרים עם קינמון תוצרת בית (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
שקדים מסוכרים עם קינמון
שקדים מסוכרים עם קינמון (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כוסות שקדים גולמיים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כף קינמון
  • 1/2 כוס מים

אופן ההכנה:

1. בסיר בינוני על אש בינוני, מערבבים את כל הרכיבים ומבשלים במשך 15 דקות תוך בחישה מתמדת, עד שהמים מתאדים והשקדים עטופים בציפוי יבש.

2. מפזרים את השקדים בתבנית מרופדת בנייר אפייה לצינון מלא לפני ההגשה.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
קינוחים