כיכר השבת

סמיפרדו לוטוס - הקינוח האיטלקי הפופולארי עם טוויסט בלגי

קינוח איטלקי שהוא מין מקפא במירקם שבין מוס לגלידה עם שלושה מרכיבים, שלוש דקות עבודה והנה לכם מוס טעים שישאיר רושם על האורחים (אוכל, מתכונים)

| 3 | כיכר השבת |
סמיפרדו לוטוס - הקינוח האיטלקי הפופולארי עם טוויסט בלגי

2 תבניות אינגליש קייק או כ-10 תבניות אישיות

המרכיבים:

  • 2 מכלים (500) מ"ל שמנת פרווה להקצפה
  • 1 צנצנת ממרח לוטוס

לתחתית:

  • עוגיות לוטוס שבורות גס

לעיטור:

  • עוגיות לוטוס שבורות גס
  • או שוקולד מריר מומס

ההכנה:

1. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מחממים קלות את ממרח הלוטוס במיקרו או מניחים את הממרח בקערת מים חמים, כך שיהיה מעט נוזלי אך לא חם. מוסיפים את ממרח הלוטוס אל הקצפת בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה.

2. יוצקים לתבניות אינגליש קייק מצופות בניילון נצמד או לתבניות סיליקון אישיות. מפזרים מעל את העוגיות השבורות, מכסים בניילון נצמד ומקפיאים ללילה.

3. להגשה: מסירים את הניילון הנצמד, מחלצים מהתבנית ומסירים את ציפוי הניילון הנצמד הנוסף (אם יש) .

מפזרים מעל עוגיות לוטוס שבורות או יוצקים שוקולד מומס ומגישים.

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
אני אנסה להכין עם קרם קוקוס במקום השמנת המתוקה פרווה,היא כל כך מתוקה! ועוד עם הלוטוס דג מתוק נורא,זה ממש בלתי אכיל,לפחות עבורנו.קרן הקוקוס הוא תחליף מעולה וניתן להקציף איתו אם שמים לפני לכל הלילה את הפחיות במקרר.שמים הפוך,(הצד של הפתיחה למטה) לפני השימוש,הופכים חזרה,פותחים כרגיל,למטה יהיו מיי הקוקוס
1
אפשר להקפיא את זה?
כע
קינוחים