כיכר השבת

Homemade

צ'יפס תפוחי עץ וקינמון ביתי שכיף לנשנש

צ'יפס מתקתק, קראנצ'י ועם ארומה סתווית של קינמון שיחד מתחברים לחטיף ביתי ממכר ומלא אנרגיה שאפשר לקחת לכל מקום - ובעיקר, בריא יותר, ללא חשש תוספות תעשייתיות (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
צ'יפס תפוחי עץ וקינמון ביתי שכיף לנשנש
צ'יפס תפוחי עץ וקינמון ביתי שכיף לנשנש (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 תפוחים, ללא הליבה, פרוסים לעיגולים דקים
  • 1-2 כפיות קינמון
  • 1-2 כפיות סוכר
  • שמן

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-90 מעלות.

2. בקערה גדולה, מערבבים את פרוסות התפוחים עם הסוכר והקינמון עד לציפוי מלא.

3. מרססים בספריי שמן או משמנים קלות תבנית אפייה גדולה או שתיים בינוניות, ומסדרים עליה את פרוסות התפוחים.

4. אופים במשך 2-3 שעות, עד שהפרוסות יבשות לחלוטין, אך עדיין רכות. נותנים להן להצטנן לחלוטין לפני שמעבירים אותן לכלי אטום. שומרים בטמפרטורת החדר עד ארבעה ימים.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
קינוחים