בחצי שעה ותו לא: פסטה וחזה עוף ברוטב פסטו ועגבניות מיובשות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1 חבילת פסטה (רצוי בצורת פפיון)
- 1 כפית שמן זית
- 2 שיני שום, קצוצות דק
- 2 נתחים של חזה עוף, ללא עור, חתוך לקוביות קטנות
- 1 קורט צ'ילי גרוס, או לפי הטעם
- 1/2 כוס רוטב פסטו
- 1/3 כוס עגבניות מיובשות, חתוכות לרצועות
אופן ההכנה:
1. מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות. מוסיפים פנימה את הפסטה ומבשלים עד למצב אל דנטה, 8-10 דקות. מסננים.
2. מחממים שמן במחבת גדולה, על אש בינונית. מטגנים את השום עד לריכוך ואז מערבבים פנימה את העוף ומתבלים בצ'ילי. מבשלים עד שהעוף מזהיב ומבשיל.
3. משלבים את הפסטה, העוף, הפסטו והעגבניות המיובשות בקערה גדולה; מקפיצים לציפוי אחיד ומגישים.