זודלס: פסטה קישואים ברוטב עגבניות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה
רכיבים
- 1 כף שמן זית
- 1 בצל, פרוס דק
- 2 שיני שום, כתושות
- 4 זוקיני, חתוכים לנודלס בספירלייזר או בקולף ירקות (אופן החיתוך בגוף המתכון)
- 1/2 1 כוסות רוטב עגבניות מוכן
- 1/2 1 כוסות מוצרלה חתוכה לקוביות (לא חובה)
- מלח ופלפל שחור
- 1/4 כוס עלי בזיליקום קצוצים
אופן ההכנה:
1. בעזרת ספירלייזר, קולפן ירקות או חותך ג'וליאנים, חותכים את הקישואים לרצועות דקות דקות וארוכות שהן הזודלס.
2. בסיר גדול, נמוך ורחב, מחממים את השמן על אש בינונית. מוסיפים את הבצל ומאדים עד לריכוך במשך 4-5 דקות. מוסיפים את השום ומטגנים במשך דקה נוספת.
3. מוסיפים את הזודלס ומאדים במשך 3-4 דקות, עד שהם מתרככים.
4. מוסיפים את רוטב העגבניות, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 3-5 דקות נוספות.
5. מוסיפים את המוצרלה, מערבבים ומתבלים במלח ופלפל שחור. מגישים חם עם בזיליקום טרי מעל.
3. מוסיפים את הזודלס ומאדים במשך 3-4 דקות, עד שהם מתרככים.
4. מוסיפים את רוטב העגבניות, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 3-5 דקות נוספות.
5. מוסיפים את המוצרלה, מערבבים ומתבלים במלח ופלפל שחור. מגישים חם עם בזיליקום טרי מעל.