כיכר השבת

באנו לשדרג

מתכון לפסטה ברוטב יין אדום

אנחנו אוהבים פסטה ואנחנו אוהבים יין אדום. לגיטימי שנחפש דרך לאחד את שניהם, לא? אז קבלו: מתכון לפסטה ברוטב יין אדום ומדריך וידאו להכנה שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
ס'באשערט. פסטה ברוטב יין אדום
ס'באשערט. פסטה ברוטב יין אדום (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי / פרווה

רכיבים

  • 1 חבילת פסטה ארוכה
  • 1 בצל, קצוץ
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 כף שמן זית
  • 2 כוסות ציר עוף או מים + מעט אבקת מרק
  • 1 בקבוק שלם (750 מ"ל) יין אדום

אופן ההכנה:

לחצו כאן

1. בסיר רחב, מניחים את הפסטה, הבצל הקצוץ, השום והשמן, יוצקים על הכל את ציר העוף או המים ומעל מרוקנים את כל בקבוק היין.

2. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ומידי פעם מערבבים. לאחר הבעבוע הראשוני, מנמיכים מעט את הלהבה, מערבבים ומסירים מהאש. מגישים מיד, חם.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
פסטות