ס'באשערט. פסטה ברוטב יין אדום (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי / פרווה
רכיבים
- 1 חבילת פסטה ארוכה
- 1 בצל, קצוץ
- 2 שיני שום, כתושות
- 1 כף שמן זית
- 2 כוסות ציר עוף או מים + מעט אבקת מרק
- 1 בקבוק שלם (750 מ"ל) יין אדום
אופן ההכנה:
לחצו כאן
1. בסיר רחב, מניחים את הפסטה, הבצל הקצוץ, השום והשמן, יוצקים על הכל את ציר העוף או המים ומעל מרוקנים את כל בקבוק היין.
2. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ומידי פעם מערבבים. לאחר הבעבוע הראשוני, מנמיכים מעט את הלהבה, מערבבים ומסירים מהאש. מגישים מיד, חם.