כיכר השבת

מה אוכלים היום?

סיר אחד, 15 דקות: פסטה ברוטב לימון מרענן

המנה המושלמת לתחילת השבוע: מערבבים הכל בסיר אחד ותוך 15 דקות מונחת על שולחנכם ארוחה מזינה וטעימה (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
פסטה ברוטב לימון מרענן
פסטה ברוטב לימון מרענן (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 350 גרם ספגטי
  • שתי כרישות (החלק הלבן), פרוסות דק
  • 2 שיני שום, פרוסות דק
  • מיץ וגרידת קליפה מלימון אחד
  • 3 גבעולי בזיליקום + תוספת לקישוט
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כוס גבינת פרמזן מגוררת (אופציונלי)

אופן הכנת פסטה ברוטב לימון:

1. במחבת גדולה עם שוליים גבוהים, מערבבים את הפסטה עם 4 וחצי כוסות מים ושאר המרכיבים, מלבד מיץ הלימון הפרמזן.

2. מביאים הכל לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ומדי פעם מערבבים, עד שהמים מתאדים כמעט לגמרי והפסטה מבושלת היטב, במשך 8-10 דקות.

3. מוסיפים את מיץ הלימון והפרמזן, מערבבים ומתבלים בעוד מלח ופלפל שחור, אם צריך. מקשטים בעלי בזיליקום טריים קצוצים ומגישים מיד.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
זה נראה של מסעדות
רוני בת ציון
פסטות