כיכר השבת

מה אוכלים היום?

תוך 30 דקות על שולחנכם: פסטה פיקנטית

יש בה כל מה שפסטה איטלקית צריכה, ועדיין תצטרכו בסך הכל 30 דקות מזמנכם כדי להכין אותה: מתכון לפסטה עם נקניק פיקנטי, זיתים ורוזמרין (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
פסטה עם נקניק פיקנטי, זיתים ורוזמרין
פסטה עם נקניק פיקנטי, זיתים ורוזמרין (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 200 גרם פסטה (עדיף מסוג פנה)
  • 200 גרם נקניק איטלקי פיקנטי
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 גבעול רוזמרין גדול
  • 1 שן שום גדולה
  • חצי ק"ג עגבניות
  • 1/4 כוס זיתים מגולענים פרוסים שחורים/ירוקים
  • מלח

אופן הכנת פסטה פיקנטית:

רגע לפני: יש בה כל מה שפסטה איטלקית צריכה, ועדיין תצטרכו בסך הכל 30 דקות מזמנכם כדי להכין אותה: מתכון לפסטה עם נקניק פיקנטי, זיתים ורוזמרין. הגישו מיד לאחר ההכנה.

• מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה, ובמקביל מכינים את הרוטב.

• קוצצים את העגבניות, ופורסים דק את השום.

• מחממים את השמן במחבת על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את הנקניק והרוזמרין ומבשלים יחד. תוך כדי בישול, מרסקים את הנקניק בעזרת מזלג, עד להשחמה - במשך 5-7 דקות.

• מוסיפים את השום, ומבשלים במשך דקה.

• מוסיפים את העגבניות, ומערבבים, עד שהן מגירות נוזלים - במשך 10-15 דקות.

• מוסיפים את הזיתים, מתבלים במלח לפי הטעם, מערבבים ומבשלים יחד במשך 5 דקות. מסירים מהאש ומכסים את המחבת עד להגשה, כדי לשמור על החום.

• מאחדים את הפסטה והרוטב, ומגישים מיד חם.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
טעים לאללה.
וואיי וואיי
פסטות