כיכר השבת

מה אוכלים היום?

פסטה פיקנטית ברוטב שמן זית וגבינה

כדאי לכם לקפוץ לשוק הקרוב לביתכם ולהשיג צרור עירית טרייה שתקפיץ את המנה הזו: מתכון לפסטה צרובה ברוטב שמן זית וגבינה - פיקנטית עם נגיעות שום עדינות (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
פסטה צרובה ברוטב שמן זית וגבינה
פסטה צרובה ברוטב שמן זית וגבינה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/2 חבילת פסטה
  • 100 גרם קוביות גבינה מלוחה
  • 2 שיני שום
  • שמן זית
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

רגע לפני: כדאי לכם לקפוץ לשוק הקרוב לביתכם ולהשיג צרור עירית טרייה שתקפיץ את המנה הזאת: מתכון לפסטה צרובה ברוטב שמן זית וגבינה - פיקנטית עם נגיעות שום עדינות.

• מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן שעל האריזה, פחות 2 דקות, כיוון שהיא תמשיך להתבשל ברוטב.

• בתום הבישול, מניחים בכיור מסננת גדולה ושופכים לתוכה את הפסטה. מנערים ומקפיצים את הפסטה, כדי לסנן היטב מכל הנוזלים, אך לא שוטפים!

• פורסים את השום לפרוסות.

• יוצקים 2 סיבובים של שמן זית למחבת ומטגנים את פרוסות השום. כשריח השום מתגבר, מוציאים את השום בזהירות מהמחבת. אין צורך יותר בשום, והוא נועד רק להעניק טעם.

• מוסיפים לשמן שעל האש את הפסטה המוכנה וקוביות הגבינה המלוחה. מטגנים במשך 4-6 דקות עד שהפסטה נצרבת מהשמן והגבינה מותכת.

אופן ההגשה: מעבירים לצלחת הגשה, מזלפים מעל מספר כפות של לבן, קוצצים עירית טרייה ומפזרים מעל.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
ח (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
צ
פסטות