כיכר השבת

כמו במסעדות

מתכון חגיגי לרוסטביף למי שאוהב אורחים 

תמיד חלמתם לבשל נתח בשר כמו בתמונות? זה באמת פשוט • קונים נתח, עוטפים אותו בתבלינים, מכניסים לתנור וזהו.. • שימו לב: האורחים ירצו לחזור (מתכון)

| 10 | כיכר השבת |
רוסו ביף של הביוקר
רוסו ביף של הביוקר (צילום: שף אלי אבן צור)
סועדים10
זמן הכנה195 דק'
רמת קושיקל
בשרי

מצרכים

  • נתח רוסטביף שלם 1 יחידות
  • חרדל גרגירים 1 יחידות
  • סילאן 1 יחידות
  • ראש שום 1 יחידות
  • רוזמרין או טימין 1 צרור
  • מלח ופלפל לפי הטעם 1 יחידות

אופן ההכנה

  1. אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים (כמויות לפי הטעם) ומורחים היטב את הנתח מכל הצדדים
  2. מכניסים לתנור: מכסים את הנתח בנייר אפייה ומעליו נייר כסף ומכניסים לתנור למשך 3 שעות על 180 מעלות
  3. רגע לפני ההגשה: פורסים את הנתח לפרוסות שוות ומגישים. מומלץ לפזר מסביב לנתח אנטיפסטי או ירקות חיים ועשבים

בתאבון!

תוכן שאסור לפספס
10 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
10
איזה מספר זה רוסטביף? 5?
שירה
9
ואו מטורף 🙌🏼 נמס בפה🔥
רפאל
8
נראה פגז אני ינסה
רחל

הצגת כל התגובות

7
כל פעם שאני מנסה את המתכונים של השף הזה, פשוט ללקק את האצבעות...
רפאל ביברפלד
6
נראה מטורף וקל להכנה!!
שפרה
5
איזה מספר אפשר לקחת במקום רוסטביף?
שירה
4
‏נראה מעולה😍
איילת
3
נראה מעולה!!
‏איילת
2
מאוד טעים
אבן
1
נראה מושלם! תודה לשף אלי!!!
מיכל
אולי גם יעניין אותך
בשר