כיכר השבת

שלב אחר שלב

מתכון לבריסקט: חזה בקר רך ועסיסי של 'וול דאן'

בשביל המנה החגיגית והטעימה הזו תצטרכו לסדר את הרכיבים בסיר, לשגר אותם לבישול ארוך וזה הכל. התוצאה: נתח חזה בקר רך ועסיסי עם שאלוט וערמונים נימוחים. וול דאן עם מתכון שלב אחר שלב (אוכל ומתכונים)

| מקודם |
מתכון לבריסקט רך ועסיסי- הדרכה שלב אחר שלב
מתכון לבריסקט רך ועסיסי- הדרכה שלב אחר שלב (צילום: באדיבות המצלם)
סועדים6
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

מצרכים

  • נתח בריסקט במשקל 2 ק"ג מרשת קצביות 'וול דאן' 1 יחידות
  • בצלי שאלוט שלמים, קלופים 11 יחידות
  • כרישה, חתוכה למקטעים בינוניים 1 יחידות
  • ערמונים 200 גרם
  • שמן, רצוי שמן זית 2 כף
  • רוטב ברביקיו מעושן 3 כף
  • פלפל צ'ילי גרוס 1 כפית
  • פלפל שחור 0.5 כפית
  • מלח 1 כפית

אופן ההכנה:

בסיר גדול על אש בינונית, מחממים את השמן, צורבים את נתח הבשר במשך 2 דקות מכל צד ומוציאים אותו לצלחת נפרדת.

מוסיפים לסיר את הבצלים והכרישה, מתבלים בצ'ילי גרוס, פלפל שחור ומלח, יוצקים את רוטב הברביקיו, מוסיפים את הערמונים, מטגנים תוך כדי ערבוב במשך 2-3 דקות.

מחזירים את נתח הבשר לסיר, מוסיפים 3 כוסות מים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 4-5 שעות, עד שהבשר רך.

בתאבון!

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
בשר