קוביות בשר וכרישה: מתכון קליל ומהיר במיוחד (צילום: אוראל בראל)
מצרכים
600-700 גרם בשר מספר 8 שריר הזרוע חתוך לקוביות
3 עלים של כרישה פרוסים
ראש סלרי קצוץ
6-7 שיני שום פרוסות
2 כפות שמן
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח
כפית כמון
חצי כפית כורכום
כחצי ליטר מים
כף אבק מרק (לא חובה)
אופן ההכנה
טגנו את הירקות בסיר שמתאים לבישול ארוך (דפנות עבות) יחד עם הבשר.
הוסיפו תבלינים, ערבבו קלות, הוסיפו את המים, כסו ובשלו על אש נמוכה כ-3 שעות. חשוב לבדוק מידי פעם ולהוסיף מים.
בתאבון!