כיכר השבת

לאניני טעם

קוביות בשר וכרישה: מתכון קליל ומהיר במיוחד 

מי שחובב בשר עדין שמתגלש בגרון ייהנה מהמתכון הנוכחי. קוביות בשר וכרישה משאירות בפה טעם של עוד והכי חשוב- המתכון קליל ומהיר הכנה- מתאים במיוחד לאימהות עסוקות (אוכל ומתכונים, בשרי)

| 2 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

קוביות בשר וכרישה: מתכון קליל ומהיר במיוחד (צילום: אוראל בראל)

מצרכים

600-700 גרם בשר מספר 8 שריר הזרוע חתוך לקוביות
3 עלים של כרישה פרוסים
ראש סלרי קצוץ
6-7 שיני שום פרוסות
2 כפות שמן
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח
כפית כמון
חצי כפית כורכום
כחצי ליטר מים
כף אבק מרק (לא חובה)

אופן ההכנה

טגנו את הירקות בסיר שמתאים לבישול ארוך (דפנות עבות) יחד עם הבשר.

הוסיפו תבלינים, ערבבו קלות, הוסיפו את המים, כסו ובשלו על אש נמוכה כ-3 שעות. חשוב לבדוק מידי פעם ולהוסיף מים. 

בתאבון!

תוכן שאסור לפספס
2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
את הכרישה יש לחתוך לאורך, להפריד עלים, להשרות במי סבון ולשטוף בזרם מים
1
הכנתי לסוכות ממש טעים
בשר