פתיתים בולונז-המטעמים של ורד (צילום: ורד כהן)
סועדים6
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי
מצרכים
- בצל חתוך לקוביות 1 יחידות
- גמבה חתוך לקוביות 1 יחידות
- גזר חתוך לקוביות 2 יחידות
- חציל חתוך לקוביות 0.5 יחידות
- שיני שום כתושות 3 יחידות
- מלח 1 כף
- פלפל שחור 0.5 כפית
- פפריקה 1 כף
- צ'ילי חריף 0.5 כפית
- סוכר חום 1 כף
- רסק עגבניות 3 כף
- חבילת פתיתים 1 יחידות
- בשר טחון 0.5 ק"ג
אופן ההכנה:
טגנו את הבצל, גמבה, גזר וחציל למשך כמה דקות בשמן. הוסיפו את הבשר הטחון והמשיכו לטגן למשך 4-5 דקות, תוך כדי שאתם מפוררים עם כף מעץ את הבשר לפרורים.
הוסיפו את שיני השום וערבבו. אחר כך הוסיפו את התבלינים וערבבו ואז הוסיפו את רסק העגבניות.
הוסיפו חבילת פתיתים וכסו במים רותחים, ערבבו וכסו את הסיר, בשלו על להבה בינונית-גבוהה בערך 10 דקות וערבבו מדי פעם למניעת הידבקות לתחתית הסיר.
בתיאבון!