כיכר השבת

ללקק את האצבעות

מוקפץ בשרי זריז עם ברוקולי בסיר אחד

מוקפץ בשרי זריז הוא מתכון מושלם לאימהות שהן גם עסוקות וגם מקפידות על ארוחה עשירה, הכוללת את כל מרכיבי המזון. בסיר אחד תבשלו פחמימה, חלבון וירקות והתוצר- ללקק את האצבעות! (אוכל ומתכונים).

| 10 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

מוקפץ עם ברוקולי (צילום: ורד כהן)
סועדים6
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

מצרכים

  • בצל 1 יחידות
  • גמבה חתוכה לרצועות 1 יחידות
  • גזר חתוך לרצועות 2 יחידות
  • שיני שום קצוצות 2 יחידות
  • בשר טחון 0.25 ק"ג
  • רבע חבילה ברוקולי טרי חסלט מפורק לפרחים 0.25 יחידות
  • תבלין צ'ילי חריף 0.5 כפית
  • רוטב סויה 0.5 כוס
  • רוטב טריאקי 0.5 כוס
  • 3/4 חבילה אטריות בינויות 0.75 יחידות

אופן ההכנה

  1. טגנו את הבצל במעט שמן. ‏הוסיפו את רצועות הגמבה וגזר והמשיכו לערבב. הוסיפו את השום הכתוש ואת הבשר הטחון. פרקו אותו עם כף עץ עד שיוצרו פירורים קטנים. הוסיפו את תבלין הצ׳ילי והרטבים. ערבו והוסיפו את הברוקולי מעליו. כסו את האיטריות במים רותחים, ערבבו, כסו והמשיכו לבשל על אש גבוהה למשך 10 דקות. ערבבו כל כמה דקות כדי שלא ידבק לתחתית. ואם צריך לקראת סוף הבישול הוסיפו קצת מים כדי שיישאר רוטב. בתיאבון!

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות:  050-2518855

תוכן שאסור לפספס
10 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
5
אם אני רוצה להכין בלי איטריות אז כמה זמן הבשר צריך? והאם לשים מים? תודה רבה!!!
חיה
מכינים אותו הדבר. בשר טחון מתבשל מהר. ממש כמה דקות שמשנה את ציבעו. אפשר להוסיף חצי כוס מים רך שהירקות יתרככו מעט. אפשר גם שישארו קצת קרנצ׳ים ואז זה כמו מוקפץ.
ורד כהן
4
נראה מושלםם!
רחלי
תודה רבה
ורד כהן
3
🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
מעהלךמה

הצגת כל התגובות

2
נראה טוב ברמות
טטרו
תודה רבה
ורד כהן
1
0.5 כוס - הכוונה ל1/2 כוס?
בלה
אכן כן
בל
כן. חצי כוס
ורד כהן
אולי גם יעניין אותך
בשר