
מאפה אוזני המן פריך עם מילוי אסאדו מפורק: חגיגה בכל ביס! (צילום: אוראל בראל)
This browser does not support the video element.
מאפה אוזני המן פריך עם מילוי אסאדו מפורק: חגיגה בכל ביס- צפו (צילום: אוראל בראל)
מנות/יחידות20
זמן הכנה200 דק'
רמת קושיקל
בשרי
מצרכים
לבצק:
- רינג עיגול קוטר 10 סנטים
- 400 גרם קמח
- 200 גרם קוביות נטורינה (על בסיס קוקוס)
- כף סוכר
- ביצה
- קורט מלח
- 2 כפות מים
למילוי:
- חצי קילו אסאדו ללא עצם מרשת הקצביות וול - דאן
- 5-7 שיני שום
- 4 כפות שמן זית
- כף סילאן
- כפית תבלין גריל עוף של וול-דאן
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
הכנת המילוי:
נסדר את הבשר בתבנית עם נייר אפייה. נוסיף פנימה את המצרכים ונערבב.
נכסה בנייר אפייה ונוסיף מעט מים.
נעטוף בנייר כסף ונאפה בתנור למשך 3 שעות על 170 מעלות.
לאחר מכן נקצוץ את הבשר עם סכין.
הכנת הבצק:
נכניס לקערת המיקסר את המצרכים עם וו גיטרה ונערבב למשך 5 דקות לבצק אחיד.
נעטוף ונשמור במקרר ל -40 דקות.
נרדד ונקרוץ עיגולים.
נמלא במלית של בשר ונאפה בתנור שחומם מראש על חום של 170 מעלות ל-20 דקות.