כיכר השבת

הפינוק של פורים!

מאפה אוזני המן פריך עם מילוי אסאדו מפורק: חגיגה בכל ביס!

הבצק, רך וקריספי מבחוץ, יוצא חמים מהתנור ומפריש ניחוחות שגורמים לכל אחד להרגיש בבית | המילוי? אסאדו מפורק, מבושל עד רכות מושלמת עם תיבול מדויק ועסיסי | הפורים הזה אתם חייבים להתפנק עם המתכון המושלם הזה (אוכל ומתכונים)

מאפה אוזני המן פריך עם מילוי אסאדו מפורק: חגיגה בכל ביס!
מאפה אוזני המן פריך עם מילוי אסאדו מפורק: חגיגה בכל ביס! (צילום: אוראל בראל)

This browser does not support the video element.

מאפה אוזני המן פריך עם מילוי אסאדו מפורק: חגיגה בכל ביס- צפו (צילום: אוראל בראל)
מנות/יחידות20
זמן הכנה200 דק'
רמת קושיקל
בשרי

מצרכים

    לבצק:

    • רינג עיגול קוטר 10 סנטים
    • 400 גרם קמח
    • 200 גרם קוביות נטורינה (על בסיס קוקוס)
    • כף סוכר
    • ביצה
    • קורט מלח
    • 2 כפות מים

    למילוי:

    • חצי קילו אסאדו ללא עצם מרשת הקצביות וול - דאן
    • 5-7 שיני שום
    • 4 כפות שמן זית
    • כף סילאן
    • כפית תבלין גריל עוף של וול-דאן
    • מלח ופלפל לפי הטעם

    אופן ההכנה

    הכנת המילוי:

    נסדר את הבשר בתבנית עם נייר אפייה. נוסיף פנימה את המצרכים ונערבב.

    נכסה בנייר אפייה ונוסיף מעט מים.

    נעטוף בנייר כסף ונאפה בתנור למשך 3 שעות על 170 מעלות.

    לאחר מכן נקצוץ את הבשר עם סכין.

    הכנת הבצק:

    נכניס לקערת המיקסר את המצרכים עם וו גיטרה ונערבב למשך 5 דקות לבצק אחיד.

    נעטוף ונשמור במקרר ל -40 דקות.

    נרדד ונקרוץ עיגולים.

    נמלא במלית של בשר ונאפה בתנור שחומם מראש על חום של 170 מעלות ל-20 דקות.

    תוכן שאסור לפספס
    תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    התגובה נשלחה בהצלחה.
    בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
    התגובה נשלחה בהצלחה.
    בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
    אולי גם יעניין אותך
    בשר