סועדים6
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
מצרכים
- נתח בריסקט במשקל 2 ק"ג מרשת קצביות 'וול דאן' 1 יחידות
- בצלי שאלוט שלמים, קלופים 11 יחידות
- כרישה, חתוכה למקטעים בינוניים 1 יחידות
- ערמונים 200 גרם
- שמן, רצוי שמן זית 2 כף
- רוטב ברביקיו מעושן 3 כף
- פלפל צ'ילי גרוס 1 כפית
- פלפל שחור 0.5 כפית
- מלח 1 כפית
אופן ההכנה:
בסיר גדול על אש בינונית, מחממים את השמן, צורבים את נתח הבשר במשך 2 דקות מכל צד ומוציאים אותו לצלחת נפרדת.
מוסיפים לסיר את הבצלים והכרישה, מתבלים בצ'ילי גרוס, פלפל שחור ומלח, יוצקים את רוטב הברביקיו, מוסיפים את הערמונים, מטגנים תוך כדי ערבוב במשך 2-3 דקות.
מחזירים את נתח הבשר לסיר, מוסיפים 3 כוסות מים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 4-5 שעות, עד שהבשר רך.
בתאבון!