שלב אחר שלב

מתכון לבריסקט: חזה בקר רך ועסיסי של 'וול דאן'

בשביל המנה החגיגית והטעימה הזו תצטרכו לסדר את הרכיבים בסיר, לשגר אותם לבישול ארוך וזה הכל. התוצאה: נתח חזה בקר רך ועסיסי עם שאלוט וערמונים נימוחים. וול דאן עם מתכון שלב אחר שלב (אוכל ומתכונים)

מתכון לבריסקט רך ועסיסי- הדרכה שלב אחר שלב (צילום: באדיבות המצלם)
סועדים6
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

מצרכים

  • נתח בריסקט במשקל 2 ק"ג מרשת קצביות 'וול דאן' 1 יחידות
  • בצלי שאלוט שלמים, קלופים 11 יחידות
  • כרישה, חתוכה למקטעים בינוניים 1 יחידות
  • ערמונים 200 גרם
  • שמן, רצוי שמן זית 2 כף
  • רוטב ברביקיו מעושן 3 כף
  • פלפל צ'ילי גרוס 1 כפית
  • פלפל שחור 0.5 כפית
  • מלח 1 כפית

אופן ההכנה:

בסיר גדול על אש בינונית, מחממים את השמן, צורבים את נתח הבשר במשך 2 דקות מכל צד ומוציאים אותו לצלחת נפרדת.

מוסיפים לסיר את הבצלים והכרישה, מתבלים בצ'ילי גרוס, פלפל שחור ומלח, יוצקים את רוטב הברביקיו, מוסיפים את הערמונים, מטגנים תוך כדי ערבוב במשך 2-3 דקות.

מחזירים את נתח הבשר לסיר, מוסיפים 3 כוסות מים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 4-5 שעות, עד שהבשר רך.

בתאבון!

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות