כיכר השבת

ספיישל פורים

מתכון לנקניק סלמי אפוי ברוטב צ׳ילי-חרדל משגע

מנת פתיחה לסעודת פורים שתפיל את כולם - באחריות: מתכון לנקניק סלמי ברוטב צ׳ילי-חרדל משגע של השפית מורן פינטו. את הנקניק חותכים למניפה ארוכה, מגישים על מצע סלט כרוב ופשוט נותנים לסועדים לתלוש פרוסות מהנקניק וליהנות (מתכונים לפורים, אוכל)

| כיכר השבת |
נקניק סלמי אפוי ברוטב צ׳ילי-חרדל משגע
נקניק סלמי אפוי ברוטב צ׳ילי-חרדל משגע (צילום: חיה כהן)
זמן הכנה50 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 נקניק סלמי שלם
  • 2 כפות חרדל גרגירים
  • 1 כוס רוטב צ׳ילי מתוק (ניתן להחליף מחצית מהכמות ברוטב צ'ילי חריף)
  • 3 שיני שום, כתושות

אופן ההכנה:

1. פורסים את הנקניק לפרוסות - כמעט עד הסוף, כך שייווצר מעין אקורדיון ארוך, ומניחים בתבנית.

2. מערבבים את שאר המרכיבים לרוטב אחיד ויוצקים על הנקניק.

3. אופים במשך 40 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר לצד סלט כרוב ורוטב אלף האיים לטבילה.

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
בשר