נקניק סלמי אפוי ברוטב צ׳ילי-חרדל משגע (צילום: חיה כהן)
זמן הכנה50 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1 נקניק סלמי שלם
- 2 כפות חרדל גרגירים
- 1 כוס רוטב צ׳ילי מתוק (ניתן להחליף מחצית מהכמות ברוטב צ'ילי חריף)
- 3 שיני שום, כתושות
אופן ההכנה:
1. פורסים את הנקניק לפרוסות - כמעט עד הסוף, כך שייווצר מעין אקורדיון ארוך, ומניחים בתבנית.
2. מערבבים את שאר המרכיבים לרוטב אחיד ויוצקים על הנקניק.
3. אופים במשך 40 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר לצד סלט כרוב ורוטב אלף האיים לטבילה.