כיכר השבת

מה אוכלים היום?

תקראו לכולם: קציץ בשר ברוטב ברביקיו

למה לעבוד על כל קציצה בנפרד כשאפשר פשוט לאפות הכל יחד בצורת כיכר לחם? הכירו את הקציץ - מאפה בשר רך ונימוח עם רוטב ברביקיו שמכינים בקלות וסוגרים את פינת הארוחה המשפחתית (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
קציץ בשר ברוטב ברביקיו
קציץ בשר ברוטב ברביקיו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 100 גרם שומן כבש
  • 1 בצל, מגורד
  • 4 שיני שום, כתושות
  • 1/2 כף מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית שטוחה כמון
  • 1/2 צרור כוסברה, קצוץ
  • 1/2 צרור פטרוזיליה, קצוץ
  • 2 כפות קטשופ
  • 1 כוס רוטב ברביקיו קנוי

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה מערבבים היטב את כל החומרים, מלבד רוטב הברביקיו, במשך כ-5 דקות, עד לקבלת עיסה אחידה. מכסים את הקערה ונותנים לה לנוח במשך 10 דקות.

2. לשים את העיסה במשך 2 דקות ומעבירים אותה לתבנית אינגליש קייק.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 15 דקות. מוציאים מהתנור, יוצקים מעל את רוטב הברביקיו ואופים 10 דקות נוספות. פורסים ומגישים חם.

תוכן שאסור לפספס
1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
בשר