כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מה אוכלים היום? ספגטי וקבנוס מוקפצים

קבלו דרך מוצלחת לשדרוג צלחת הפסטה: מקפיצים פרוסות נקניק קבנוס, עלי בזיליקום ובצל, מערבבים עם הפסטה ומגישים מיד. זה קל בדיוק איך שזה נשמע, וטעים לא פחות (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
פסטה עם קבנוס
פסטה עם קבנוס (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 חבילת ספגטי
  • 6 נקניקיות קבנוס
  • 2 בצל סגול
  • 2 בצל לבן
  • 6 שיני שום
  • 20 עלי בזיליקום
  • 6 כפות שמן זית
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן הכנת פסטה וקבנוס:

רגע לפני: קבלו דרך מוצלחת לשדרוג צלחת הפסטה: מקפיצים פרוסות נקניק קבנוס, עלי בזיליקום ובצל, מערבבים עם הפסטה ומגישים מיד. זה קל בדיוק איך שזה נשמע, וטעים לא פחות.

• מבשלים את הספגטי לפי ההוראות שעל האריזה, פחות דקה אחת - לדרגת אל דנטה. מסירים מהאש ומסננים היטב.

• חותכים את הבצלים לרבעים, פורסים את שיני השום וקורעים גס את עלי הבזיליקום.

• פורסים לפרוסות את הקבנוס.

• מחממים את שמן הזית בווק, ומוסיפים את הבצלים והקבנוס. מקפיצים יחד במשך 3 דקות.

• מוסיפים את פרוסות השום והבזיליקום, ומקפיצים יחד עוד 2 דקות.

• מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים ומבשלים יחד 2 דקות נוספות, מסירים מהאש ומגישים מיד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

תוכן שאסור לפספס
1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
טעם עשיר מאוד.
רחלי
בשר