רכיבים
- 150 גרם מרגרינה בטמפרטורת החדר או 3/4 כוס שמן אגוזים
- 200 גרם סוכר
- 7 חלמונים
- 1 כפית תמצית וניל או תמצית רום
- 220 גרם חלבון
- 150 גרם שקדים טחונים או אגוזים טחונים
- 150 גרם קוקוס
אופן ההכנה:
1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקציפים את המרגרינה עם החלמונים ו-50 גרם סוכר במשך 5 דקות. מוסיפים את תמצית הווניל, השקדים הטחונים והקוקוס ומערבבים היטב.
2. בקערה נפרדת, מקציפים את החלבונים עם 150 גרם סוכר עד לקבלת קצף יציב.
3. מאחדים את שתי הקערות בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה ומעבירים אותה לשקית זילוף.
4. מזלפים את התערובת לתבנית שקעים המיועדת לעוגות מיני סברינה (6 שקעים בכל תבנית) - עד 3/4 מגובהו של כל שקע.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות בשמך 35 דקות, עד שהעוגות מזהיבות. מצננים לחלוטין על רשת ומחלצים מהתבנית.
מילוי העוגות:
זה מתכון לעוגה שתהווה בסיס נהדר לכל קינוח. תוכלו לזלף בפנים ריבת תותים ביתית (וכשרה לפסח כמובן) - לחצו כאן למתכון. או ללכת על ריבת פסיפלורה - והנה מתכון. גנאש שוקולד, קרם שוקולד לבן או קצפת גם הם יתקבלו בשמחה.